Dexterous Rascals Retromopsen
 

WELKOM OP ONZE WEBSITE
DEXTEROUS RASCALS RETROMOPSHONDEN

Graag laten we u kennis maken met onze retromopsen; met liefde gehouden & met zorg gefokt.Klik op de foto voor de pagina 'Pups'

Onze pups worden gefokt op gezondheid en karakter. Ouderdieren hebben diverse gezondheidsonderzoeken ondergaan. Wij fokken alleen met ouderdieren die vrij zijn van Patella luxatie, vrij zijn van erfelijke aandoeningen en een hoge genetische diversiteit hebben. Qua karakter behoren ouderdieren lieve, toegankelijke hondjes te zijn die vriendelijk zijn naar andere mensen en dieren.


Onze reuen zijn beschikbaar voor teefjes die voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Daarnaast moeten ze in bezit zijn van een aantal gezondheidsonderzoeken.

Ik ga zelfs nog iets verder. Momenteel is het nog toegestaan om één ouderdier te gebruiken die niet voldoet, bijv een raszuivere mopshond. Mijn reuen mogen alleen teefjes dekken die een minimale CFR hebben van >0.2. Een aanvraag voor dekking van een raszuivere mopshond (zonder snuitlengte) neem ik dus niet in behandeling.Bekijk hier welke teefjes wij hebben en inzetten voor de fokkerij.