Dexterous Rascals Retromopsen
 

WELKOM OP ONZE WEBSITE
DEXTEROUS RASCALS RETROMOPSHONDEN

Graag laten we u kennis maken met onze retromopsen; met liefde gehouden & met zorg gefokt.

Als eerste Retromopshond fokker in Nederland ben ik in bezit van diverse, gezonde Retromopsen uit verschillende bloedlijnen
met een mooie lage genetische diversiteit.


Klik op de foto voor de pagina 'Pups'

Onze pups worden gefokt op gezondheid en karakter. Ouderdieren hebben diverse gezondheidsonderzoeken ondergaan. Wij fokken alleen met ouderdieren die vrij zijn van Patella luxatie, vrij zijn van erfelijke aandoeningen en een hoge genetische diversiteit hebben. Qua karakter behoren ouderdieren lieve, toegankelijke hondjes te zijn die vriendelijk zijn naar andere mensen en dieren.


Onze 'boys' zijn uitvoerig getest op diverse aandoeningen. Zo worden ze getest op patella luxatie, Heupdysplasie, Elleboogdysplasie, PDE,  Spondylose en Hemivertebrae. Tevens zijn alle honden in het bezit van een Embark DNA onderzoek.

Onze reuen zijn beschikbaar voor teefjes die voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Daarnaast moeten ze in bezit zijn van een aantal gezondheidsonderzoeken.

Bekijk hier welke teefjes wij hebben en inzetten voor de fokkerij.

Alle dames zijn uitvoerig getest op diverse aandoeningen. Wij fokken niet met lijders, mocht een hond drager zijn van een bepaalde eigenschap dan wordt deze alleen gepaard met een andere hond die hiervan vrij is.